Gekke Thaise curry met pompoen en andijvie

Sawadee!

Vandaag de meest crazy, maar ook meest makkelijke, Thaise curry die ik ooit heb gemaakt. En hij smaakte trouwens nog mega lekker ook! Lees snel mee hoe je dit ook kunt maken.

Personen: 2
Tijd: 8 min.

Ingrediënten:

  • 2 kopjes rijst
  • Pompoen. Ik had een zak van 400 gr voorgesneden (en ook voorgekookt denk ik) pompoenblokjes
  • 2 handjes andijvie
  • Flinke eetlepel green curry paste van Koh Thai (AH)
  • Blik van 400 ml kokosmelk

Bereiding:

  • Kook de rijst en de pompoen samen in dezelfde pan in 8 min. gaar en giet af
  • Doe ondertussen de klodder curry paste in een andere pan op middelhoog vuur en fruit even aan. Doe dan de andijvie erbij om te laten slinken. Als laatst mag de Kokosmelk erbij (hoeft niet gelijk alles)
  • Roer alles nog even door elkaar tot het gaat pruttelen. Proef even of er nog wat meer curry paste of kokosmelk bij mag en dan is je gerecht klaar!

Nouuu makkie toch! En ik dacht echt; oké ik heb pompoen en andijvie die op moeten én ik heb zin in Aziatisch eten… Nah f*ck it, ik combineer het gewoon en zie wel wat eruit komt. Nou het was een vet geslaagd gerecht geworden, haha!

Eet smakelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + negen =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.