Thaise curry met noodles

Haaaai!

Vanavond weer een gerecht met mijn verslaving; de Thai green curry paste van Koh Thai, jeeey!

Personen: 2
Tijd: 5 min. 

Ingrediënten:

  • Wok noodles. Ik gebruikte soba noodles van de toko
  • Stuk of 10-15 middelgrote champignons
  • Blik zwarte bonen (ik vond dit niet zo een succes erin, maar je kan het proberen!)
  • 1 rode paprika
  • Hand spinazie
  • Blik kokosmelk 400 ml
  • Green curry paste van Koh Thai (bij AH verkrijgbaar)
  • Cashewnoten
  • Optioneel: sesamzaad

Bereiding:

  • Kook de noodles volgens de verpakking
  • Snij de champignons en paprika in stukjes
  • Spoel de bonen goed af
  • Bak in wat olie de champignons een beetje bruin
  • Gooi dan de paprika er ook bij om even mee te bakken
  • Op het laatst mogen de zwarte bonen er ook nog even bij
  • Giet dan het blik kokosmelk eroverheen en roer er een lekkere klodder green curry paste doorheen. Tippie: misschien handig als je van allebei eerst een deel doet en dan proeft of je het zoeter of juist pittiger wilt 😉
  • Laat op het laatst nog een hand spinazie in de saus slinken
  • Nu kunnen de noodles ook door het groenten- en saus mengsel. Top af met wat cashewnoten en je kan vét lekker eten!

 

Koop die green curry paste! Je leven gaat er hoe dan ook op vooruit.

Houdoe! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + acht =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.