Ja ja! Weer een heerlijke Thaise curry!

Vanavond weer een favorietje! Thaise curry a la De Makkelijke Vegan! Klinkt super interessant, maar ondertussen kwak ik er altijd maar gewoon in wat ik toevallig nog in huis heb, haha.

Personen: 2
Tijd: 8 min. 

Ingrediënten:

  • 2 kopjes zilvervliesrijst
  • Linzen. Ik nam 2 van die kleine blikjes van 200 gram (nettogewicht)
  • 2 flinke handen spinazie
  • Stuk of 15 middelgrote champignons
  • 10-15 cherrytomaten
  • 1 blik kokosmelk
  • grote el (of twee) thai green curry paste (Koh Thai, Albert Heijn)

Koken maar!

  • Kook de rijst volgens de verpakking
  • Snij de champignons in stukjes en bak in wat olie bruin
  • Snij in de tussentijd de tomaatjes ook in stukken
  • Gooi nu de linzen, tomaten en spinazie er ook bij
  • Wanneer de spinazie wat geslonken is, mag de kokosmelk (hoeft niet gelijk alles) en curry paste er ook bij
  • Roer alles goed door. Proef of er nog wat meer kokosmelk of juist curry paste bij mag en klaar is Kees!

Eet smakelijk!

Voor nog meer eet-inspiratie kun je mij ook volgen op instagram @demakkelijkevegan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vier =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.