Kliekjes-curry met quinoa

Hoi hoi!

Jup, wéér een overheerlijke curry gevuld met kliekjes! Ik houuuu dervan!

Personen: 2
Tijd: 8 min.

Ingrediënten:

  • 2 kopjes quinoa
  • halve pot tuinbonen
  • 1 rode paprika
  • stuk of 15 middelgrote champignons
  • 10 cherrytomaten
  • flinke hand spinazie
  • stengel lente ui
  • 1 teen knoflook
  • blik kokosmelk
  • 1 a 2 el thai green curry paste (koh thai, albert heijn)

Bereiding:

  • Kook de quinoa volgens de verpakking en doe de (afgespoelde) tuinbonen hier ook bij
  • Snij de paprika, champignons en cherrytomaten in stukken
  • Bak de champignons samen met de (geperste) knoflook tot ze een beetje bruin zijn
  • Doe dan de paprika er een paar minuten bij, gevolgd door de cherrytomaten en spinazie
  • Wanneer de spinazie wat geslonken is kan de kokosmelk (hoeft niet gelijk alles) en de curry paste erdoorheen geroerd worden
  • Naar smaak kan je wat meer kokosmelk of juist meer curry paste toevoegen
  • Serveer de quinoa/tuinbonen met de groentencurry en top af met wat stukjes lente ui

Smakelijk eten!

Voor meer eet-inspiratie kan je mij ook volgen op instagram @demakkelijkevegan

Adjeu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.