Mexicaanse roze wraps

Buenos dias!

Met die bietenwraps van de Jumbo heb ik toch altijd het gevoel dat het nét wat gezonder is, haha.
Oh oh wat ben ik toch dol op deze uitvinding. Het is SUPER makkelijk, je kan eindeloos variëren en je kan het zo gezond maken als je zelf wil. Love it!
Vandaag weer een wrappie op het menu dus, gevuld met een heerlijk Mexicaans prutje.

Personen: 2
Tijd: 8 min.

Ingrediënten:

  • 4-6 wraps, dit waren dus die bietenwraps van de Jumbo
  • blik rode kidney bonen
  • 1 paprika
  • stuk of 10-15 cherrytomaten
  • blikje mais
  • 1 ui
  • 2 á 3 tenen knoflook
  • 1 zo’n mini blikje tomatenpuree
  • 1 avocado
  • citroensap
  • 1 eetlepel picadillo kruiden (Jonnie Boer, AH)
  • peper en zout
  • chillivlokken of cayennepeper

Let’s wrap!

  • Ik maak altijd eerste de guacemole
  • Prak een avocado tot een prutje, knijp er een teen knoflook en wat citroen boven uit. Nog wat peper, zout en chillivlokken (alles een beetje op gevoel toevoegen) en roer goed door elkaar en je guac is al klaar!
  • Snipper de ui en knoflook en snij de paprika en tomaatjes in stukken
  • Verwarm wat olie in een pan en bak hierin eerst de ui en knoflook een beetje glazig
  • Dan de paprika een minuutje meebakken, gevolgd door de (uitgelekte) bonen, mais en cherrytomaten
  • Bak alles even mee en roer er dan de tomatenpuree en een eetlepel (of meer/minder naar smaak) picadillo kruiden doorheen
  • Vul nu de wraps met het prutje uit je pan en wat guacemole en call it a wrap!

Wil je niks missen van De Makkelijke Vegan? Volg mij dan op instagram @demakkelijkevegan . En ik vind het echt super leuk als jullie mij daar laten zien/weten wanneer jullie een gerecht van mij hebben gemaakt! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 13 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.